tiistai 21. helmikuuta 2012

Kevätkarsinnat hakuun

Kevätkarsintoihin 2012 lähdin hakemaan täyden 6 kohteen lapun voimin:

Keuruu, Valkeisjärvi

Karsinnan varhaisen ajankohdan lisäksi päätökseen hakea kyseiseen kisaan vaikutti pitkälti Pietun pyytteettömät kehut upeasta kohteesta ja hyvistä järjestelyistä. Mahdollisuudet kirjolohen järvikalastukseen veneestä ovat Oulun seudulla varsin rajalliset, joten odotusarvo kyseisen kisan osalta ei ole juuri treenamista suurempi. Ilmeisesti myös siikaa kohteesta löytyy, joten kisa vaikuttaa siltäkin osin mielenkiintoiselta.

Jyväskylä, Kuusikkolampi

Kuusikkolampi osoittautui minulle hankalaksi paikaksi kalastaa viime kesänä. Usean reissun aikana se ei jostain syystä juurikaan auennut minulle. Kaikesta huolimatta hieno erämainen lampi, jonne varmasti hakijoita riittää.

Lestijärvi, Valkeisjärvi

Ehdottomasti viime kesän mielenkiintoisin karsintakohteeni, jossa aamupäivän väärät aloituspaikat maksoivat menestyksen mahdollisuudet. Iso järvi loi haastavat olosuhteet, jossa kuitenkin kalaa riitti, kun kisaistutus oli yhdistettynä avajaisistutukseen n. 1000kg. Oman mausteensa kisaan toi huhuttu mahdollisuus siikaan, joka jäi ennakkoarvailuja pienempään rooliin kisassa.



Karttaa Valkeisjärvestä.

Kaustinen, Perhojoki

Viime vuonna kisa peruuntui osaltani, joten yritetään tänä vuonna uudelleen.


Oulainen, Pyhäjoki

Viime kesän täydellinen epäonnistuminen ja Otamon Peken parina saatu kyykytys eivät ole unohtuneet. Kisaan on pakko hakea ja saada Oulaistenkoskelta edes yksi kisakala..

Utajärvi, Valkeinen

Viime kesänä jouduin peruuttamaan kisan osaltani, kun työtehtävät pitivät miehen Jyväskylässä. Tosin harmitusta lievensi kisapäivän saldo: 2 siikaa koko päivänä parillekymmenelle onkijalle. Valkeisella olen 3 karsintaa käynyt, enkä koskaan ole onnistunut yhtä siikaa enempää saamaan kisapäivään, joten odotusarvona on lähinnä mukava päivä kavereiden kanssa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti