tiistai 26. lokakuuta 2010

Ensi kesän SM-karsinnoista

Eilen julkaistiin tulevan kesän SM-karsintojen aikataulut. Omaan silmään listasta löytyi useita mielenkiintoisia kilpailuja ja valinnan vaikeus pääsi yllättämään. Osan jouduin jo näin haku vaiheessa karsimaan pois. Muutaman viikonlopun kestävän karsinnan hakeminen omaan kisakalenteriin pitävät kuitenkin huolta, ettei tekemistä tarvitse ensi kesänä juurikaan keksiä.

Tulen hakemaan seuraaviin karsintoihin kesällä 2011:

Kuopio, Iso-Valkeinen 7.5.

Kinnula, Valkeisjärvi 21.-22.5.

Oulainen, Pyhäjoki 5.6

Kaustinen, Perhonjoki 11.6

Simo / Kemi, Simojoki / Veitsiluoto 12.6

Savukoski, Kairijoki 2.-3.7.

Utajärvi, Valkeinen 9.7.

Harmillista sinänsä, että kisakalenterista on jäänyt pois Oulun oma Mustalammen karsinta. Tietysti Pyhäjoen ja Simon kilpailut ovat jälleen tänä vuonna lähikisana mukana, mutta mukavaa olisi ollut kalastaa myös kotilammella perinteinen kauden aloituskilpailu. Tapahtuma on omalta osaltaan aktivoinut seuran ei-kilpakalastavia jäseniä valvomaan ja tekemään talkoita, jolloin kilpailutoiminta on ollut helposti lähestyttävissä.

Muuramessa järjestettävät Junnu SM-kisat menevät myös päällekkäin Simon ja Perhojoen kilpailun kanssa, joten pitänee selvitellä miten perheen nuorempi kilpailija saadaan paikan päälle täysi-ikäisen huoltajan kanssa. Olettaen, että oma paikka karsinnoista arvonnan jälkeen irtoaa.


Matti Heikkinen, OSPK, kalastaa Junnu SM-Kisoissa 2010 Keuruulla.

Kilpailu aikataulut löydät kokonaisuudessaan osoitteesta:

http://www.vapaa-ajankalastaja.fi/?lang=fi&svk=9991

Tarkemmat ennakot omista tulevan kesän kilpailuista kirjoittelen, kun hakemukset on käsitelty ja arvonnat suoritettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti